Ready-to-eat

Ready to eat

Op 1-2-3 klaar

Opwarmen en serveren. Chefs die snelheid willen brengen in hun keuken kunnen met de voorgegaarde specialiteiten van Walravens meteen aan de slag. Met een ruime selectie opwindende traiteurgerechten serveer je bovendien niet alleen de klassiekers, maar ook verrukkelijke vegetarische alternatieven. 

Evenwichtige maaltijden en producten.

Gebakken of gekookt, dieet en zonder zout,... Het voorgegaarde Walravens assortiment is veilig, uitgebreid en helemaal afgestemd op jouw keuken. Onze rijke traiteurmaaltijden bieden bovendien alle nodige voedingsstoffen en zijn steeds ‘ready to plate’. Je hebt er (bijna) geen werk aan.

Voorgegaard

Van Breydelhammetjes en rosbief tot perfect gebakken vogelnestjes: Walravens weet ze te bereiden. Ook het malse en sappige gevogelte van Volys is een plaatsje op je menu waard. Vegetariërs kunnen proeven van de vernieuwende producten van Beyond Meat® of GoodBite®.
Varkensgebraad
Varkensgebraad
Rundsgebraad
Rundsgebraad
Kalkoengebraad
Kalkoengebraad

Kant-en-klaar

Doe beroep op ‘traiteur Walravens’ en serveer onnavolgbare Belgische klassiekers, zoals balletjes in tomatensaus, stoofvlees of een perfect bereide vol-au-vent. Ook onze lasagnes, met vlees of zonder, zijn niet te missen.
Rundsstoofvlees
Rundsstoofvlees
Quiche
Quiche
Lasagne
Lasagne
Bolognese saus
Bolognese saus
Balletjes in tomatensaus
Balletjes in tomatensaus
Walravens atelier

Innovatie in het Walravens atelier

Wil je iets uniek op de kaart zetten? In het Walravens atelier komen we samen tot nieuwe producten. We ontwikkelen recepturen op maat van start-ups en grootkeukens die hun lekkernijen nog beter willen afstemmen op een divers cliënteel.