Ontdek de Walravens smaken

Een persoonlijke selectie voor fijnproevers

Vers evenwichtig vlees, seizoensgebonden specialiteiten en vegetarisch lekkers afgestemd op de eetgewoonten van je gasten: van meat lover tot flexi- en vegetariër, van receptiegast tot rusthuisbewoner.

Varkenscarrée

Puur & panklaar

Sappig rund-, varkens-, kalfs- en lamsvlees. Heerlijk gevogelte, wild en de spannendste vegetarische alternatieven. Onze gastronomische producten zijn met zorg geselecteerd en klaargemaakt voor jouw wildste culinaire creaties. Ook ons labelvlees moet je zeker geproefd hebben!
Ontdek meer

Ambachtelijke bereidingen

Gehakt volgens een eeuwenoud familiereceptuur 'mis au goût du jour', premium burgers, worsten, meat én beyond meat. Of proef van onze selectie verfijnde charcuterie en delicatessen. Breng een evenwichtig en innovatief aanbod op je menu.
Ontdek meer
Bereide Americain
Ready-to-eat

Ready-to-eat

Met voorgegaarde en gezonde kant-en-klare ingrediënten maken we je keuken makkelijker te managen. Verspil minder voedsel en wees met ons ready-to-eat assortiment altijd zeker van een uniforme kwaliteit.
Ontdek meer
Ontdek ons gamma
nieuw
Walravens atelier

Innovatie in het Walravens atelier

Wil je iets uniek op de kaart zetten? In het Walravens atelier komen we samen tot nieuwe producten. We ontwikkelen recepturen op maat van start-ups en grootkeukens die hun lekkernijen nog beter willen afstemmen op een divers cliënteel.

Hoe wij het verschil maken

Wij kennen de uitdagingen van chefs die elke dag opnieuw evenwichtige maaltijden willen bereiden volgens de regels van de kunst.