Wij weten wat jouw keuken nodig heeft

Voor wie werken we?

Op school, tijdens de lunchpauze, in een Brussels restaurant of in het ziekenhuis. Walravens werkt met partners die ervoor zorgen dat er op elk moment smakelijker en beter wordt gegeten.

Bruisende horeca

We werken voor jong keukengeweld met grootse plannen en gevestigde waarden die rekenen op een vakexpert. Chef-koks op zoek naar verrassende ingrediënten en onweerstaanbare klassiekers voor hun Brusselse horecazaak. Walravens doet je groeien.

Spraakmakende grootkeukens

Chefs die driemaal per dag honderden mensen laten uitkijken naar een zinnenprikkelende en versterkende maaltijd. Walravens schakelt makkelijk mee. We bedienen zorginstellingen, scholen en bedrijfskeukens op zoek naar een aangepast en gevarieerd menu.

Distributiepartners

We werken nauw samen met foodservice partners en lokale grossiers op zoek naar een exclusieve aanvulling op hun gamma & specifieke productkennis. Met een vlekkeloze handling & een onevenaarbaar versaanbod is Walravens je betrouwbare partner.

Wat kan Walravens voor jou betekenen?

Goed afkruiden

We spotten en bevoorraden

Walravens weet nog echt het beste stukje vlees voor professionele koks te vinden. We speuren de markt voortdurend af naar veggie lekkers en reiken chefs vernieuwende Brusselse foodconcepten aan. Walravens bewaakt de keten, zodat je zeker bent van gezonde lokale kweek en teelt. 

We bereiden

We versnijden en portioneren puur vlees volgens de regels van de kunst. Onze Walravens signature rijping zorgt voor ongeëvenaarde smaken. Walravens brengt een eigen selectie delicatessen en verrassende veggie spreads op je menu.

We voeden je passie 

We ondersteunen jou niet enkel bij je selectie en bereiding, maar ook op business niveau. In het Walravens atelier ontwikkelen we nieuwe producten en recepten op maat van jouw keuken.