Ambachtelijke bereidingen

Ambachtelijke bereidingen

Prikkel je smaakpapillen

De smaakexperts van Walravens toveren elke dag overheerlijke bereidingen uit hun hoed. Over ons gehakt, premium burgers en worsten wordt gesproken tot ver buiten Brussel. Dat is geen toeval. Elke bereiding, vlezig of vegetarisch, is een perfecte mix van textuur en smaak.

Een greep uit het gamma

Gehakt volgens een eeuwenoud familiereceptuur 'mis au goût du jour', premium burgers, worsten, meat én beyond meat. Of proef van onze selectie verfijnde charcuterie en delicatessen. Breng een evenwichtig en innovatief aanbod op je menu.

Gehakt, burgers & worsten

Het gehakt van Walravens is niet voor niets gekend tot ver buiten Brussel. Maak je keuze uit smakelijke combinaties van verschillende vleessoorten of ga voor een variant afgestemd op jouw publiek (zoutarm, zonder allergenen, gekruid of niet gekruid,...).
Gehakt
Gehakt
Burgers
Burgers
Worsten
Worsten
Américain
Américain

Charcuterie

Van gekookte ham en salami 'pur porc' tot salades volgens het recept van het huis. Ontdek onze specialiteiten en proef van ons gamma zonder zout. Walravens selecteert enkel het beste voor een gevarieerde plank.
Ham
Ham
Chiffonade
Chiffonade
Paté
Paté
Spek
Spek
Salami
Salami
Vleesbrood
Vleesbrood

Veggie

Met Walravens zet je de spannendste vegetarische alternatieven op je menu. Van schnitzel tot falafel, van vegetarisch gehakt en tofu tot de revolutionaire producten van Beyond®: veggies zullen hun hartje kunnen ophalen.
Beyond Burger
Beyond Burger
Beyond Worst
Beyond Worst
Vegetarische balletjes
Vegetarische balletjes
Vegetarisch gehakt
Vegetarisch gehakt
Falafel
Falafel
Walravens atelier

Innovatie in het Walravens atelier

Wil je iets uniek op de kaart zetten? In het Walravens atelier komen we samen tot nieuwe producten. We ontwikkelen recepturen op maat van start-ups en grootkeukens die hun lekkernijen nog beter willen afstemmen op een divers cliënteel.