Werken bij Walravens

Werken bij Walravens
Wij zijn een open, hecht familiebedrijf waar plaats is voor iedereen die bereid is een prachtvak te leren en met plezier de handen uit de mouwen steekt.

Een Brusselse equipe met pit... 

Van de beenhouwer en de Quality Assurance Assistent tot de boekhouder: het Walravens team is een bonte bende harde werkers. Wij geven je nog écht de kans om een vak te leren. Bovendien vinden we het als familiebedrijf belangrijk dat er vertrouwen is, en dat goed werk beloond wordt. We geven je de mogelijkheid om je te bewijzen en door te groeien. En natuurlijk mag er bij ons ook al eens gelachen worden. 

Iedereen welkom
Collega

… waar iedereen welkom is. 

Het Walravens team is een beetje Brussel in het klein. Wij hebben respect voor ieders afkomst en overtuiging, en verwelkomen iedereen die mee werk wil maken van onze missie: mensen beter en smakelijker doen eten, op elk moment. Als jij je kan vinden in de missie van Walravens en benieuwd bent naar onze stiel, stuur ons dan zeker jouw CV en motivatiebrief, of spring gewoon eens binnen! 

De lopende vacatures.

Wij zoeken momenteel nieuwe collega's voor de volgende functies:
Beenhouwer
  • U verwerkt de verschillende soorten vlees
    (rund, varken, kalf, lam & paard).
  • U bereidt de bestellingen voor volgens de vereiste voorschriften, kwaliteit -en veiligheidsnormen.
Quality Assurance assistant

Om zijn activiteiten te versterken zoekt Walravens een enthousiaste collega (m/v) voor de functie van: Quality Assurance assistant 
Voor meer details, klik hier.

Vind je jouw profiel niet terug?

Twijfel dan niet om te solliciteren. We staan altijd open voor spontane sollicitaties.

Contacteer ons